Karrebæksminde...

På denne side kan du få et godt overblik over, hvad der sker i Karrebæksminde.
Siderne vil hele tiden blive opdaterer med nye fakta og historier.


Det store smil var fremme

Landets kulturminister Mette Bock gæstede Karrebæk og så, hvordan kulturen havde det i tre små foreninger.
Læs mere


Ministerbesøg i Karrebæk

Landets kulturminister Mette Bock vil gerne se, hvordan en sum penge fra Dansk Ungdoms Fællesråd, kan præge foreningslivet. Derfor besøger hun Tina Pedersen på Stald Vestergaard, der også har besøg af tre ungdomsforeninger.
Læs mere


Jagten på den tabte tåre

Der er fuld fart over feltet fra start til mål, når Cirkus Arena med rapperen Clemens og cirkusprinsen Patrick går på jagt efter den tabte tåre.
Dyr, artister, klovne og alt, hvad der hører en cirkus til, er naturligvis også med i jagten.
Læs mere


Alle blev reddet på Enø Strand
Børn fra Herlufsholm Svømmeklub havde indtaget Enø Strand, hvor der blev reddet menneskeliv i tre timer.
Lær mere


Lene og Bodil på museum

To lokale kunstnere, Bodil Rasmussen og Lene Martens (t.h.) er igen i år med til at skabe liv i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum. Det sker i dagene fra på lørdag den 30. juni til fredag den 6. juli. Her udstiller de to veninder bl.a. malerier og kunsthåndværk i tidsrummet fra 11.00 til 16.00.
Læs mere


Ikke noget med at snyde.....

Der var styr på tingene, da de to forboldkammerater fra Karrebæk Idrætsforening Benjamin og Valdemar trak de heldige vindere på de 5.000 gratis lodsedler, der var blevet delt ud under årets store Rockshow.
Læs mere


Sommermusik i valsetakt

Der står viser og evergreens på programmet, når Kafé-ensemblet gæster Ditlevsens Fiskehus onsdag den 4. juli fra 12.30-15.00.
Læs mere


Fiskeriforeningen
holder liv i traditionen

Der er igen i år lagt op til en festlig dag ved kanalen i Karrebæksminde, når fiskeriforeningen arrangerer kapsejlads, eller nærmere bestemt præcisions-sejlads søndag den 8. juli.
Læs mere


Danmarkspremiere
på "Bottoms Up"

Når man normalt hører meldingen bottoms up, så betyder det, at der skal drikkes ud. Men på Cafe Fiskerlejet har udtrykket fået en helt ny betydning.
Læs mere


Det sku' vær' så godt
og så' det faktisk skidt
Hele bestyrelsen er gået af i Venneforeningen Enø Lejren,  i protest mod kommunens repræsentant, formand for Tekniks Udvalg Helle Jessen og hendes meget diktatoriske fremtoning.
Læs mere


Se flere historier her

Magtkamp og intriger
indtager Karrebæk Kirke

Sopranen Beate Mordal synger Arianna's parti i operaen Il Giustino af Vivaldi. Sammen med sine sangerkolleger og FestivalOrkestret kan hun opleves i Karrebæk Kirke på tirsdag den 14. august.
Læs mere


Fangekoret giver koncert

Der er lagt op til en fængslende eftermiddag på Smålandshavet den 19. august, når Fangekoret giver koncert.
Læs mere


Så er Danmark Dejligst
tilbage på De hvide Svaner

Der bliver igen noget for de musikglade mennesker, når Danmarks største havefest igen gæster De hvide Svaner. Det sker fredag den 20. juli.
Læs mere


Bestil picnickurven til
en tur "ud i det blå"

Igen i år tilbyder Smålandshavet at pakke picnickurven til "en tur ud i det blå", men der er også mange andre gode tilbud i skolernes sommerferie.
Læs mere


Tøserne fra nummer 19


De er fire "tøser" der har åbnet en lille butik med brugskunst på adressen Ved Broen 19, og det kalder de også butikken.
Læs mere


Lokale erhvervsdrivende
skaber Hygge i Havnen

Der er lagt op til et par hyggelige dage i Karrebæksminde, når fire af byens erhvervsdrivende inviterer til "Hygge i Havnen" på fredag og lørdag.
Det er Enø Camping, Smålandshavet, Enø Steakhouse og Kanal Kroen, der er gået sammen om lidt underholdning for lokale beboere og gæster fra nær og fjern.
Læs mere


Den nye frisør
elsker Karrebæksminde

Igennem mange måneder har frisør Hanne Pind kørt solo i sin salon Hairvision, men fra idag er Anette Vilsgaard Møller ansat som frisør.
Hun har haft mange titler på visitkortet, men nu er det frisør, der står øverst og hun glæder sig til at betjene kunderne i salonen, både de lokale og de mange udenbys gæster, der sommeren igennem kommer til byen.
Læs mere


Gospel i Karrebæk Kirke

Gospelkoret Old Stars fra Hillerød har ungdommens energi og humør, som kan tage pusten fra de fleste, og de elsker simpelthen at synge sammen.
Læs mere


"Pandekagehuset" opført af ballast-sten

Den gamle toldbygning på havnemolen i Karrebæksminde, har fået en overhaling.
Læs mere


Billetsalget til årets
Rockshow er startet

Hvis du har planer om at skulle sidde ned til årets store Sct. Hansarrangement ved Kanalkroen, så er det med at få købt billet i en fart.
Læs mere


Endelig!
Sejlerfolket landet over er i fuld gang med at sætte skibe og både i vandet til en forhåbentlig god sæson. Også i Næstved Sejlklub har der været aktivitet fra morgenstunden.
Læs mere


Arbejdsdag men også
tid til lidt festivitas

Karrerbæksminde Privatskole har fået Grønt Flag og så var der frivillig arbejdskraft til rådighed.
Læs mere


Se flere historier her