Please download Java(tm).

Wiener- og sømandsmusik på kajen

Sommermusik i valsetakt, viser og evergreens ved havnekajen i Karrebæksminde onsdag den 2. juli fra 12.30-15.00, når Kafé-ensemblet underholder. (Foto: Jens-Martin Ipsen.)

Der er lagt op til sommer-havnehygge, når Ditlevsens Fiskehus på onsdag eftermiddag den 2. juli inviterer til en kulinarisk og musikalsk begivenhed på havnen i Karrebæksminde.
Fiskehuset med sin terrasse, der ligger idyllisk ned til kanalkajen, har tidligere med stor succes afholdt lignende arrangementer, bl.a.med De Glade Sømænd, hvor fiskespecialiteter og kolde drikke er gledet ned til akkompagnement af festlig sang og musik.

KENDT LOKAL MUSIKER
I år er det Kafé-ensemblet med bl.a. den tidligere brugsuddeler i Karrebæk, Egon Vendelbo på violin i opstillingen, der vil underholde gæsterne med wienermusik, viser og evergreens. Men de er naturligvis også leveringsdygtige i en håndfuld vuggende sømandssange. Ensemblet består desuden af Kurt Lund  på harmonika, Ronald Frost spiller violin, Gunnar Petersen klarer bassen mens Frede Ibsen lader fingrene danse på guitaren med tilhørende sang.

TØF-TØF-TAKT
Sidst de fem garvede musikere optrådte ved Fiskehuset, startede en kutter motoren midt i et nummer – dog ikke i takt med musikken. Så nu forlyder det, at ensemblet har taget konsekvensen og øvet sig på i på kommende tilfælde i at kunne spille i tøf-tøf-takt …..


20140626 09:28

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden