Please download Java(tm).

Gæsterne har skabt succéen

-Vi anede egentlig ikke, hvad det var vi kastede os ud i, da vi i maj måned sidste år åbnede café Fiskerlejet, men det er gået utrolig godt.
Søstrene Connie og Maj-britt Saabye overtog et gammelt redskabsskur, der hvor Ved Broen er forlænget med en grusvej, og sammen med en masse gode gæster, musikere og andet godtfolk, skabte de en helt unik café, med maritim atmosfære og en af byens bedste udsigter til kanalen og Rotteøen.

På trods af regn og blæst i den netop overståede sommersæson, har Connie og Maj-britt kunnet glæde sig over en god sæson, og nu forlænger de den.

LIDT TIL DEN SØDE TAND
-Vi vil holde åbent hver lørdag og søndag i lige uger frem til jul. Så må vi se, hvordan det går, fortæller Maj-britt Saabye.

-Der vil udover forskellige former for drikkelse, blive salg af specielle chokolader, bolcher og andre ting, til den søde tand, men derudover også en del brugskunst, gaveideer og juleartikler. Og så har vi været så heldige at få lov til at sælge nogle af naturfotograf Lars Rostgaards smukke fuglefotografier.

Samtidig vil der være mulighed for at købe de populære ”flaske-termo-glas, som

VI KIGGER PÅ VEJRET I MARTS
Der vil også blive lidt underholdning i stil med sommerens arrangementer og hvis vejret tillader det, er der åbent på terrassen, hvor der er mulighed for at varme sig med et tæppe og en lun ting til halsen.

-Vi holder nok lukket i januar og februar, og så ser vi, hvordan vejret arter sig i marts, inden vi åbner igen.

Det bliver Maj-britt, der skal stå for caféen i vinterperioden frem til jul, mens hendes søster Connie passer arbejdet som chefsekretær på Hvidovre Hospital.

 


20171112 09:15 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden