Please download Java(tm).

Kun en tåbe frygter ikke havet

 

 

I øjeblikket ligger Næstved Havns bøje-båd "Gavnø" ved Christian Sørens Havn, halvt ude i sejlrenden. Mandskabet var ved at ordne en af sejlrendes bøjer, da bådens hydraulik satte sig fast, og de to mand ombord ikke kunne få støttebenene op igen, for at sejle videre.

Marineevent fra Karrebæksminde blev tilkaldt, for at hente de to arbejdere i land, så de kunne få fat i noget værktøj og få mekanikken til at fungere igen.

-Men da vi kom tilbage lidt efter, lå "Gavnø" på siden, halvt nede i sejlrenden, fyldt med vand, fortæller Thomas Hvitfeldt Hansen fra Marineevent.
Et stort fragtskib havde netop passeret, og om det var suget efter det, der fik det gode skib "Gavnø" til at kapitulere og skride ned af sejlrendens sider, melder historien ikke noget om.

Specialskibet "Loke" blev tilkaldt, men den var for lille til at få havaristen klar af grunden og på ret køl, så nu ligger "Gavnø" og venter på assistance.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Næstved Havn formand Kristian Skov-Andersen.

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden