Please download Java(tm).

"Galleri Solvig" i Alléen

Det er slet ikke svært at se, hvornår der er åbent i "Galleri Solvig" i Aléen 24, for når skiltet og det lille Dannebrogsflag er sat ud til vejen, så er dørene og galleriet åbent.

Karrebæksmindekunstneren Solvig Christíansen arbejder med mange stilarter, dog ikke i keramik, men ellers får hendes livsglæde frit løb.

-Jeg ved aldrig, hvad det ender med, når jeg starter på en ting. Jeg lader processen køre og ser så, hvad der skabes på lærredet, der lægger al sin energi i arbejdet, siger Solvig.

-Og så har jeg altid hjertet med i det jeg laver. Jeg elsker at rejse og når jeg så kommer hjem, så skal alle mine oplevelser bare ud på lærredet. Så kaster jeg mig over pensel og spartel, eller også bruger jeg fingrene, selv om det er olie- eller acryl jeg arbejder med.

SOLGTE MALER FRA LONDON TIL ENGLÆNDER
Solvig Christiansen har holdt mange udstillinger rundt omkring i landet, og mange af hendes ting er solgt til udlandet.
For kort tid siden var hun i London og ved hjemkomsten lavede hun nogle ting ud fra sine oplevelser i storbyen.

-Og hvor tror du de hænger? Ja, det blev solgt til et par englændere fra London. Sådan går det mærkelig nok med en hel del af mine ting.

Solvig Christiansen har indrettet sit lille galleri i sin svigerfars gamle værksted og den lille købmandsbutik, der lå i forhuset.

-Jeg har bibeholdt de gamle gulve i værkstedet, hvor der i tidernes morgen er blevet lavet garn og ruser, ligesom den gamle brændeovn også står, hvor den altid har stået. Købmandsdisken fra butikken i forhuset, har jeg også bibeholdt, og man kan stadig fornemme tjæreduften i det gamle værksted.

MEGET ANDET AT KIGGE PÅ
Der vil være fast åbent onsdag, torsdag & lørdag kl. 11 - 16.30  Der er også åbent på andre udvalgte dage alt efter vejr mm. i juli og på forskellige dage i august.
Det er ikke kun Solvigs egne malerier, der udstilles. Hun har inviteret andre kreative mennesker til at vise hvad de laver. Der er således en hel del keramik emner, sjove gummitasker og meget andet at kigge på.
Der er fri entre og alle er velkomne!

Vil man vide mere om "Galleri Solvig" og Solvigs arbejde, kan man kigge forbi på hendes hjemmeside www.solvigmalerier.dk.

 


28062012 09:05

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden