Please download Java(tm).

"Ta´selv" i aften på Café Fiskerlejet

Du danske Sommer, jeg elsker dig, skønt du saa ofte har sveget mig.
Sådan skriver Thøger Larsen i sin "Sommervise" fra 1923, og svigtet, det har sommeren i den grad, hvis man skal tro turisterne rundt om i landet.

OVERDÆKKET TERRASSE
Men søstrene Connie & Maj-britt Saabye der i maj åbnede deres lille café Fiskerlejet, lige ved siden af Fiskehuset, er ikke sådan at slå ud.
De er kommet godt fra start, og præsenterer hele tiden nye idéer og aktiviteter, og på grund af den drilske sommer, har de nu "overdækket" den nederste terrasse, så gæsterne kan sidde i tørvejt, mens sommerregnen siler ned.

LÆKKER BUFFET FRA "GO´APPETIT"
Det kan godt blive tilfældet i aften mellem 17 og 21, hvor søstrene i samarbejde med Go' Appetit byder på "Ta' selv buffet"
med grillede svinemørbrad svøbt i basilikum og bacon, lækre kongerejer i hvidløg og persille med små kuvert brød og dertil en spændende salatbar.
Til maden kan gæsterne nyde specielle øl, dejlige vine eller frisk most, og til kaffen serveres  æblemuffins med cremefraiche.
Er man mere til en sandwich kan Go' Appetit også klare det.

MUSIK PÅ TIRSDAG
Sidste lørdag var der fuldt hus til et tilsvarende arrangement, og det håber Connie og Maj-britt naturligvis også, der kommer i aften.
På tirsdag den 12. juni kl. 15 byder Fiskerlejet igen på underholdning. Denne gang er det Tobias, der lægger vejen forbi med lidt underholdning.
Læs mere om Fiskerlejet her.


20160709 09:43

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden