Please download Java(tm).

”Elefanthuset” åbner til påske på molen

Til påske åbner Maneewan Roopsoong og Brian Pierre Kreutzfeldt ”Ban Chang” på molen i Karrebæksminde, og det smukke træskærearbejde, der symboliserer fred og fordragelighed, skal have en hædersplads.

-Vi har travlt. Der er mange ting, der skal falde på plads, og vi er i fuld gang med at søge personale.

Brian Pierre Kreutzfeldt har lejet restaurations-lokalerne på havnemolen, og han slæber i disse dage den ene kasse med service efter den anden fra bilen og ind i lokalerne, hvor hans samlever Maneewan Roopsoong vasker af og sætter på plads i køkkenet og restauranten. Til påske åbner de den thailandske restaurant ”Ban Chang”, bedst oversat ved ”Elefanthuset” med et lækkert thailandsk spisekort.

NOGET AF EN UDFORDRING
-Den tidligere restauratør havde taget alt med sig, så vi har måttet købe nyt af al ting, oplyser Brian Kreutzfeldt.

-Og det har været noget af en udfordring, men med gode venners hjælp er det lykkedes.

Køkkenet bliver Maneewans domæne, hvor hun naturligvis skal have et par ansatte til at hjælpe sig. Der er nemlig over 100 siddepladser i restauranten og på terrassen, med udsigt over indsejlingen til Karrebæksminde.

GODT LILLE SPISEKORT
-Maneewan er god til at lave mad, og hun har bl.a. arbejdet på hotel i Stockholm, fortæller Brian Kreutzfeldt, der i mange år har været indehaver af et stilladsfirma i København, og som gæsterne på ”Bang Chang” nok ikke vil komme til at se så meget til i sommerens løb.

Spisekortet indeholder et par lækre menuer og derudover omkring 30 forskellige thailandske specialiteter, så der er noget for enhver smag. Spisekortet er i øvrigt produceret i Thailand, så der kan forekomme enkelte stavefejl, men de vil blive rettet i næste oplag, påpeger Brian Kreutzfeldt.

BUDDHISTISK VELSIGNELSE
Med fra Thailand har Mannewan Roopsoong et smuk udskåret træarbejde, med en inskription, der symboliserer fred og fordragelighed. Det er blevet velsignet af en buddhistisk munk inden afrejsen fra Thailand og får en hædersplads i restauranten i Karrebæksminde, der åbner til påske.

Men lige nu er det ansættelse af personale, det drejer sig om for Maneewan og Brian.


20170328 07:41

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden