”Elefanthuset” har slået sit navn fast på molen

Restaurant Ban Chang fortsætter med at holde åbent vinteren igennem, med forskellige arrangementer og livemusik.

I påsken åbnede Maneewan Roopsoong og Brian Pierre Kreutzfeldt deres thailandske restaurant ”Ban Chang” på molen i Karrebæksminde og nu gør de status efter sommersæsonen.
-Det er gået godt, når vi tager den lidt lunefulde sommer i betragtning. Der har kun været 3-4 dage, hvor vi har kunnet udnytte de mange siddepladser udenfor, men så har der til gengæld været fyldt godt op på de 76 siddepladser indenfor, påpeger Brian Kreutzfeldt.

MANGE STAMKUNDER
-Vi er blevet virkelig godt modtaget og har fået mange stamgæster både blandt lokalbefolkningen og udefra, fortsætter Brian, der håber at mange vil tage godt imod restaurantens nye tiltag, nemlig åbning vinteren igennem.
De vil holde åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17 til 21, hvor vi tilbyder gæsterne en smagsoplevelse fra det thailandske køkken. Det er Maneewan Roopsoong der selv står i køkkenet og tilbereder de mange spændende retter, med friske råvarer.

MUSIK OM FREDAGEN
”Ban Chang” eller oversat til dansk, ”Elefanthuset” vil også både på fredagsunderholdning og lægger ud med Marvin og Drengene den 13. oktober, hvor der samtidig er tilbud på de thailandske Singha-Beer.
-I løbet af vinteren vil vi lave forskellige arrangementer og naturligvis også julefrokost, oplyser Brian Kreutzfeldt.
Og det bliver julefrokost med thailandske retter.
-For vi fejrer ikke jul i Thailand, fortæller Maneewan Roopsoong med et smil.

FAMILIE- OG FIRMAFESTER
”Ban Chang” vil også kunne benyttes til firma- og familiefester, eller til et special-arrangement i det lyse lokale, der vel nok har byens bedste beliggenhed på molen.
I øjeblikket er Maneewan og Brian ved at rette menukortet en lille smule til. Nye retter kommer ind i stedet for de retter, der måske ikke rigtigt har slået an i sommerens løb, men gæsterne kommer ikke til at finde en engelsk bøf eller en pizza blandt de ellers utrolig spændende og veltillavede retter, som også sælges ”ud af huset”.
Brian Kreutzfeldt oplyser også, at hvis der er grupper på mere end 10 personer, der ønsker at spise i restauranten udenfor normal åbningstid, som er torsdag-lørdag, så kan det sagtens lade sig gøre. Så skal der bare laves en aftale med restauranten.


20170920 12:47