Please download Java(tm).

80 kvadratmeter med skønhed i Karrebæksminde

Frisør Hanne pind har det store smil fremme. Om godt en måned bliver hendes drøm om en større frisørsalon til virkelighed.

Der bliver arbejdet på livet løs i de gamle ejendomsmægler-lokaler i Alléen, ved siden af Salon Hairvision, hvor Hanne Pind holder til.
-Hele gulvet er gravet op og nu skal der isoleres og støbes og så skulle det snart begynde at lige noget, siger Hanne Pind, der har ventet i over 18 måneder på, at hendes drøm om en udvidelse af salonen i nummer 12, bliver til virkelighed. Fremover råder hun over 80 kvadratmeter, næsten en fordobling af pladsen. Og den skal udnyttes!

I det lokale, der idag er salon, bliver der forskellige former for skønhedspleje. Det kan f. eks. være make-up, hudpleje, det nyeste indenfor Spray-tan og manicure.
De sidste aftaler er endnu ikke på plads, men Hanne fortæller, at det alt sammen bliver noget, der har med skønhed og velvære at gøre.

TRE FRISØRER
-Og så flytter vi ind i lokalet på hjørnet, med nyt inventar og fire nye betjeningssteder. Det hele skal bygges op fra bunden, så der er nok at se på og tage stilling til.

-Det bliver dejligt at få gang i den nye butik, og vi er så heldige at vi får assistance hver tirsdag af Tina "Musse" Mihailovic, der har arbejdet her før.

-På grund af arbejdet med at lave lokalerne i stand, holder salonen lukket torsdag (21. jan.), så vi lige kan få gjort rent. For helt ærligt: Den slags arbejde støver og larmer en del, griner Hanne Pind, mens hun gør klar til den næste kunde i Allén 12.


20160120 17:17

  

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden