Please download Java(tm).

Aktivt år for det lille lokale museum

Der var pænt fremmøde til den årlige generalforsamling i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, hvor dirigenten Søren Knudsen fik hele dagsordenen klaret på 45 miniutter.

For Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum er sommeren 10 uger lang. Det er nemlig det antal uger, museet er åbent, og hvor næsten 5.000 besøgende lagde vejen forbi.

-Det er vi meget stolte af, sagde formanden Inge Eriksen i bestyrelsens beretning på den årlige generalforsamling tirsdag aften.
-Vi forsøger at gøre sommerudstillingerne spændende med skiftende kunstnere, både med de mere faste udstillere, men også ved at tiltrække nye udstillere.

NYE LOKALER
Generalforsamlingen blev holdt på 1. salen i museet, hvor de frivillige håndværkere efterhånden har fået indrettet tre gode lokaler til møder og bestyrelsesarbejde.
Og de lokaler er der en lille snes lokale foreninger, der bruger flittigt gennem deres støttemedlemsskab af museet.

LILLE OVERSKUD
En lille gruppe håndværkere mødes fast hver onsdag og kaster sig ud i nye som gamle projekter, og når en opgave er løst, så finder de hurtigt en anden at give sig i kast med. Bare der er penge på kontoen til materialer, og det er kasserer Sonja Hansen afdeling.Hun kunne berette om et lille overskud på små 2.500 kr., men foreningen har hele tiden følere ude til sponsorer og fonde, der kan være behjælpelige med lidt støtte til forskellige projekter på museet.

GRETHE MUNK TAKKEDE AF
I forbindelse med valg til bestyrelsen, havde et af de trofaste medlemmer gennem mange år, Grethe Munk valgt at stoppe. Hun blev takket for sit flotte arbejde i bestyrelsen, ikke mindst som tovholder på det årlige julemarked og så for sit afsmittende gode humør.


20170509 20:51

 

 

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden