Please download Java(tm).

Alle fik noget med hjemfra dialogmøde

Der var lagt op til en dialog om visioner for 4736 Karrebæksminde, da Erik Sørensen fra Socialdemokratiet Næstved Nord-Vest havde inviteret politikere og borgere til møde på Smålandshavet.
Omkring 150 interesserede borgere og et bredt udsnit af den socialdemokratiske byrådsgruppe var mødt op, og havde nogle gode timer sammen, hvor debatten bølgede frem og tilbage som strømmen i kanalen udenfor.

Det var ikke småting der nåede at se dagens lys og både politikere og borgere fik noget med hjem. Politikerne fik endda en del at arbejde videre med, og enkelte ting, som de ville finde en løsning på.

SKOLE, SKILTNING OG SAND
Af de mange emner, der kom op på mødet, kan vi nævne skiltningen i området. Både den mere officielle, men også skiltning af stier og til interessante steder. Også de handlendes brogede og ikke altid lige kønne skilte kom til debat.
Karrebæksminde Privatskole og Karrebæk Skole blev luftet, og her lagde folkene bag privatskolen op til et samarbejde i Offentlig/Privat/Partnerskabs-ånden. Det kan lade sig gøre på mange andre områder, så hvorfor ikke på skoleområdet?
Dagligvarebutikkerne fik også et par ord med på vejen, ligesom svingbanen og et formentligt forestående kaos på Karrebækvej ved Netto, en cykelsti fra broen og til Enø og de mange lokalplaner, var oppe og vende.

Og når vi bor i Karrebæksminde, enten i helårsbeboelse eller sommerhus, så kan det ikke have forbigået vores næser, at der af og til er en kraftig duft af tang. Så det emne fik også en del taletid.

Borgmester Carsten Rasmussen oplyste i øvrigt, at der vil blive lavet et forsøg i år, hvor der fyldes mere sand på "bugten" ved den nye mole, så tangen forhåbentlig ikke ophober sig på stedet. Det der kommer, vil blive samlet og kørt væk, i et samarbejde mellem kommunen og grundejerforeningerne.

SMØL I FORVALTNINGEN
Kommunens ageren, eller mangel på samme, når borgerne henvendte sig, lovede politikerne at gøre noget ved og så blev der talt en del om legepladser og bosætning.
Hele området, men især selve Karrebæksminde, Lungshave og Enø gæstes sommeren igennem af en del turister og badegæster, og derfor skal der naturligvis også tages hensyn til dem. Men der er ingen grund til at gøre Karrebækvej bredere, så de hurtigere kan komme til "Fællessang på Charlie" eller se Cirkus Arenas elefanter bade i Smålandshavet.

Et godt møde, der har givet både politikere og borgere stof til eftertanke. 
Blot kedeligt, at de andre politiske partier ikke havde mandsmod nok til at møde borgerne ansigt til ansigt.
Men det kommer sikkert, når vi nærmer os kommunevalget om godt 19 måneder.


20160408 14:47

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden