Please download Java(tm).

Alle rytterne kom godt fra start i Karrebæksminde

Løbsdirektør Jesper Worre fører det 120 mand store felte frem fra masterstarten ved stejlepladsen til starten på Karrebækvej.

Post Nord Danmark Rundt havde lagt starten på den sidste etape til karrebæksminde, hvor de 120 ryttere, og en gruppe inviteredeungdomsryttere, kom godt afsted.Forinden var reklamekortegen kørt afsted, og så kom de 13 motorcykelbetjente, løbsdirektørens bil og hele feltet af ryttere.
Foran dem lå en smuk rute gennem det sjællandske landskeb, inden de remte stenbroen på Frederiksberg. Der var fyldt godt op foran scenen, hvor der var underholdning inden starten til middag, og igennem det meste af Karrebæksminde, var der tæt besat af tilskuere, nåde lokale beboere, men også mange feriegæster og andre interesserede, hvor af mange havde taget turen til Karrebæksminde på cykel, hvilket udløste en is i Campingkiosken.

Heldigvis holdt det tørvejr, under hele arrangementet i Karrebæksminde, noget man ellers ikke er så forvænt med i det lille fiskerleje.


20160731 12:57

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden