Please download Java(tm).

Alsidigt høstmarked i Karrebæk Præstegård

Igen i år kunne arrangørerne af Karrebæk Høstmarked glæde sig over stor tilslutning og opbakning fra alle sider.

Der blev smagt på surt og sødt til den store guldmedalje af de to dommere Kaj Salling og Bent Aggestrup, der begge har været kokke og faglærere, da Karrebæk Høstmarked løb af stablen i lørdags.
Omkring 40 forskellige produkter var nemlig indleveret til konkurrencen ”Sommerens Sylt”, og der var fine bogpræmier med hilsen fra Claus Meyer til de to vindere i sure og søde produkter, samt til det produkt, med den mest inspirerende smagsoplevelse.

GODT VEJR TRAK MANGE BESØGENDE
Vejret var igen med arrangørerne og godt 1.500 interesserede lagde vejen forbi. Der blev handlet på livet løs i de mange boder, og der var naturligvis også mulighed for at få lidt kaffe og kage, som børnehaven Humlehaven stod for, og dagens ret og dessert fra Kanalkroen, der igen i år fik udsolgt, hvilet ville sige godt 150 portioner.

Ponyridning for de mindste, hyggelig musik og glade mennesker på de mere end toppede brosten i præstegården, gjorde sit til at skabe den helt rigtige stemning på markedet, hvor også Tryggevælde Nimbusklub kigge forbi mede deres prægtige maskiner.

NYE INDSLAG TIL NÆSTE ÅR
Der var også mulighed for at komme en tur ind i Karrebæk Mølle, hvor det var medlemmer fra det nyetablerede møllelaug, der viste rundt og fortalte om fremtidsplanerne, og ved siden af havde Karrebæksminde Privatskole og menighedshuset Bethesda slået dørene op, hvilket fik mange markedsgæster til at kigge indenfor.

-Det er utrolig dejligt med den store opbakning vi har fået igen i år både fra stadeholdere, hjælpere, sponsorer og andre samarbejdspartnere, påpeger Gunhild Krogager Carlsson fra Karrebæk Høstmarked.

-Uden den ville det ikke være muligt at lave et sådant marked, hvor vi gerne vil komme med en lille fornyelse hvert år. Hvad det bliver til næste år, er vi allerede begyndt at tale om, men der er mange bolde i luften.

Restauratør Jesper Kirketerp fra Restaurant Radio (i grå T-shirt) kunne på vegne af Claus Meyer overrække flotte bogpræmier med hilsen fra forfatteren til Bodil Stenvig for den ”Mest inspirerende smagsoplevelse”, til Lena Poulsen for bedste ”Sødt” og Majbritt Vedel for bedste ”Surt”, her sammen med dommerne Kaj Salling og Bent Aggestrup.


20160911 12:15 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden