Please download Java(tm).

Alt var ved det gamle i museumsforeningen

Formanden for Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum Thomas Hvitfeldt Hansen kunne glæde sig over et godt museumsår.


På mindre end en halv time var den årlige generalforsamling i Karrebæksmind Fiskeri- og bymuseum overstået. Dygtigt ledet af formanden for Lokalrådet Søren Knudsen, kørte han dagsordenens 12 punkter igennem på 23 minutter.

-Det er da vist rekord, bemærkede formand Thomas Hvitfeldt Hansen, der i sin beretning kom ind på det store stykke arbejde, der er blevet og stadig bliver gjort med at gøre overetagen på museumsbygningen færdig, så den også kan anvendes.

-Der bliver arbejdet hver onsdag formiddag, så hvis der er nogen, der gerne vil give en hånd med, så skal de være hjertlig velkomne.

SOMMERUDSTILLING OG JULEMARKED
Igen i år bliver der en permanent maritim udstilling på museet i sommermånederne fra 29. juni til 10. august, samtidg med at en lang række kunstnere udstiller deres værker.

Julemarkedet bliver vi heller ikke snydt for i år, selv om der havde været talt om i bestyrelsen, at det ikke rigtigt havde noget med fiskeri at gøre.
-Men det var det første store arrangement vi havde i foreningen, så det fortsætter vi med, fastslog formanden i sin beretning.

FLOT REGNSKAB
Regnskabet kom ud med et lille overskud på små 5.000 kr., og det må siges at være flot, når der er blevet brugt godt 85.000 kr. til ombygning, drift og andre udgifter.

Valget til bstyrelsen var heller ikke noget, der tog længere tid, end det tog at læse teksten op fra dagsordenen. Alle genopstillede og blev genvalgt.


14052014 17:08

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden