Please download Java(tm).

Arbejdsdag men også tid til lidt festivitas

To lørdage om året mødes forældre og personale i Karrebæksminde Privatskole for at give skolen "en ordentlig omgang" både ude og inde, og når den første lørdag i år kunne kombineres med borgmesterbesøg og Grønt Flag-arrangement, så kunne det næsten ikke være bedre.

GRØNT FLAG
Skolen underviser eleverne i forskellige projekter omkring miljøbevidsthed som f.eks. har været affaldssortering og bæredygtighed, og nu er de så blevet certificeret af Friluftsrådet til Grønt Flag Grøn Skole.

Borgmester Carsten Rasmussen holdt tale og hejste det grønne flag, og lokalformand for Friluftsrådet Arne Kristensen fortalte lidt om organisationen, der også står bag Blå Flag, som vi kender fra stranden.

Katrine Blond, der har været skoleleder siden 1. august 2017 fik sig også en god snak med borgmesteren og byrådsmedlem Klaus Eusebius Jakobsen, der også havde lagt vejen forbi, mens andre benyttede lejligheden til at give en hånd med og så var der naturligvis også sørget for frokost til det arbejdende folk, både store og små.


20180421 11:08

 


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden