Arbejdsdag men også tid til lidt festivitas

To lørdage om året mødes forældre og personale i Karrebæksminde Privatskole for at give skolen "en ordentlig omgang" både ude og inde, og når den første lørdag i år kunne kombineres med borgmesterbesøg og Grønt Flag-arrangement, så kunne det næsten ikke være bedre.

GRØNT FLAG
Skolen underviser eleverne i forskellige projekter omkring miljøbevidsthed som f.eks. har været affaldssortering og bæredygtighed, og nu er de så blevet certificeret af Friluftsrådet til Grønt Flag Grøn Skole.

Borgmester Carsten Rasmussen holdt tale og hejste det grønne flag, og lokalformand for Friluftsrådet Arne Kristensen fortalte lidt om organisationen, der også står bag Blå Flag, som vi kender fra stranden.

Katrine Blond, der har været skoleleder siden 1. august 2017 fik sig også en god snak med borgmesteren og byrådsmedlem Klaus Eusebius Jakobsen, der også havde lagt vejen forbi, mens andre benyttede lejligheden til at give en hånd med og så var der naturligvis også sørget for frokost til det arbejdende folk, både store og små.


20180421 11:08