Please download Java(tm).

Børn og voksne hyggede sig til årets høstmarked

Omkring 1.500 mennesker havde fundet vej til Karrebæk Præstegård i lørdags, hvor Lokalråd Karrebæskmindes Høstmarked-gruppe, igen havde stablet et fornemt arrangement på benene.

Der var virkelig godt salg fra de 22 boder, og Kanalkroen måtte melde alt udsolgt af en herlig Gullaschsuppe og fremragende æblekage, lige over middag.

250 SMAGSPRØVER
Kokkene Kaj Salling og Jesper Kirketerp, der havde lavet lækre retter af rødspættefileter og oksemørbrad, udleverede over 250 smagsprøver, til et interesseret og spørgelystent publikum.
Næstved Bryghus og Freddy Blak uddelte smagsprøver på deres produkter, øl og whisky/rom og portvin, og rundt omkring i de mange boder, gik handlen rigtig godt, ikke mindst på grund af det gode vejr.
Også markedsfrisør Hanne Pind havde gang i kam og saks, og der blev også tid til at lave lidt "børnetatoveringer" med glimmer.
Og så var der dejlig underholdning, rundvisning i Karrebæk Mølle og åbent hus i Bethesda.

PLADS TIL NYE IDEER
Arrangørerne fra Lokalråd Karrebæksminde, var yderst tilfreds med arrangementet.

-Og det må vore stadeholdere også have været. Vi har nemlig fået tilsagn fra dem alle, om at de gerne vil være med igen, hvis vi laver høstmarked til næste år, fortæller Gunhild Krogager Carlsson.

-Vi har fået en del ideer til nye tiltag, og dem skal vi lige have strikket ind i vores opskrift, så det bliver til glæde for det store interesserede publikum, der forhåbentlig også lægger vejen forbi de toppede brosten i Karrebæk Præstegård næste år.

Se flere billeder på www.facebook.com/karrebaeksminde


20150927 22:30

 

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden