Please download Java(tm).

Børnene fortjener det bedste

Karrebæksminde Privatskole har ansat Casper Nørby-Jæger som skoleleder. Han kommer fra en lærerstilling i Greve.

-Det er et fantastisk projekt folkene omkring privatskolen har beskrevet, og de har mødt omverdenen med respekt, hvilket er ret flot, når man tænker på hvor meget de har været presset I processen, siger den nyansatte leder af Karrebæksminde Privatskole, den 43 årige Casper Nørby-Jæger.

INGEN KENDER VIRKNINGERNE AF SKOLEREFORMEN
Han bor i Ladby lige uden for Næstved og har netop opsagt sin stilling som lærer i Greve.
-Mit hjerte har siden 1999 banket for folkeskolen, men den har trange kår. Børnene fortjener det bedste og det går jeg ind for.
Casper Nørby-Jæger har altid stilet efter en lederstilling indenfor folkeskolen, men skolereform, lange skoledage og andre tiltag, som ingen endnu kender virkningerne af, gjorde at han lagde billet ind på Karrebæksminde Privatskole.

VI SKAL TÆNDE EN GNIST I BØRNENES ØJNE
-Projektet er så godt beskrevet og det leves på den helt rigtige måde. For mig er det svært at betvivle, at det her er det rigtige. Det har noget at gøre med at sætte nogle rammer, der gør mere for børnene, uden det skal blive lalleglad og hippie-agtigt. Der skal være focus på kerneopgaven, læring. Det handler om engagement og om at tænde gnisten i øjnene på børnene, en gnist, der også skal være der, når de går hjem fra skole. Det er vores ambition.

MANGE GODE ANSØGNINGER
Nu skal Casper Nørby-Jæger sammen med bestyrelsesformand Louise Schou og resten af skolens bestyrelse ud og finde lærere.
-Der er allerede kommet mange rigtig gode ansøgninger og vi er ved at skulle i gang med samtalerne, men vi ved endnu ikke helt, hvor mange vi skal bruge.
Det afhænger jo helt af, hvor stor en opbakning vi får fra forældre og børn, siger skolelederen.
-Vi går ind i det her projekt med ønske om et bredt samarbejde med alle, påpeger Casper Nørby-Jæger.
Lederen af børnehaveklassen er også ansat.
Det bliver Lonny O’Reilly Pedersen, der blev uddannet pædagog i 2007 og hun afslutter i disse dage et vikariat på Gungehusskolen i Hvidovre, og sommerferien skal bruges til at gøre familiens nyindkøbte hus i Karrebæksminde indflytningsklart.
-Så vi kender vejen til genbrugsstationen, smiler Lonny.


20160612 10:40

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden