Please download Java(tm).

Bagermesterens visioner for kanalområdet

Hjemmesiden har haft en god snak med Bagermester Klaus Nielsen fra Enøe Bageri, efter vi hængte ham ud forleden. Han har en masse visioner for lokalområdet, især omkring kanalen ved hans forretning, som han fortæller om i denne henvendelse.


Hej Finn
 
Du kom forbi igår og vi havde en snak. Jeg talte meget om visioner for området, og den tendens der er til at skyde visioner ned, uden selv at byde ind med noget. Hvis ikke vi gør noget hernede for at tiltrække turister, jamen så dør områdets butikker.
 
Den nærmeste by, som er et godt eksempel er Vordingborg. Her har man omlagt trafikken så bymidten er helt død. I Januar er der lukket 19 butikker..... er det det vi vil.?

INGEN ANSØGNING

Lad mig starte med din artikel på hjemmesiden. 
Jeg har IKKE søgt om de tre opsatte borde, der stod ved kanalen, og har dermed ej heller fået afslag. De var udelukkende opsat for at servicere gæsterne i området. De blev brugt både tidligt og sent, hvor jeg ikke har åbent. De var tiltænkt fri benyttelse for alle.
Da et byrådsmedlem fra Karrebæksminde klagede blev de fjernet. Dette Byrådsmedlem ønsker iøvrigt ikke dialog.  
 
ÅBENT AREAL
Jeg har siden Maj 2012 været i DIALOG med Havn og Kommune, om hvad de kunne tænke sig ved kanalen. Mit ønske var at skabe et åbent areal a la`Århus Å / Svendborg Havn med adgang for alle, og ikke som du skriver, 50 siddepladser  i plan med vejen. Dette har jeg netop ikke villet. Det er korrekt at jeg mener at der bør være siddepladser på noget af arealet, men er helt åben om hvor mange og hvordan de skal placeres.
 
Hvor mange timer jeg bruger på Turisme og Erhverv uden løn, det ved jeg ikke. Det bliver til en del, men er vel ikke interessant.
Men er der nogen der vil deltage, er der så rigelig plads til en ekstra hånd.
 
HAVN OG KOMMUNE MERE LYDHØRE
Med hensyn til gangbro under broen. Det er en ide som burde føres ud i livet. Jeg ikke vidende om at der skulle være problemer omkring dette. Det var noget du oplyste mig om, at der ikke var højt nok. Noget lignende kan lade sig gøre andre steder,så hvis viljen er der, deltager jeg gerne.
 
Det er korrekt at jeg frygter den negative snak om Karrebæksminde, som vil skade sommerhusmarkedet, såvel salg som udlejning.
 
Håber denne snak har bragt noget godt med sig. Jeg har noteret mig at uden DIALOG kommer vi ikke positivt videre. Jeg synes faktisk at havn og Kommune er blevet mere lydhøre,selvom der er plads til forbedring.
 
Sommerhilsen fra Enø

Klaus Nielsen
Bagermester

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden