Please download Java(tm).

Bilauktion og bankospil gav 20.000 til julehjælp

-Vi havde en kæmpe opbakning både fra sponsorer og lokalbefolkningen og vi endte med et flot overskud, siger det glade restauratørpar Malene Hansen og Kenneth Oppermann fra Kanalkroen, der her ses sammen med formanden for den lokale hjælpeorganisation Svovlstikkerne Christian Dreist.


Billetterne til årets bankospil på Kanalkroen var blevet revet væk på få dage, og stemningen var høj hos de 88 gæster, der deltog i arrangementet. Der var spisning, banko og underholdning, og da aftenens regnskab blev gjort op, var der kommet 18.200 kroner i kassen, som ubeskåret gik til den lokale hjælpeorganisation Svovlstikkerne.
Men den lokale EDC-mægler mente, at 20.000 var et pænere beløb, så han rundede op.

BILAUKTION
Midt under bankospillet, kom en bil på auktion. Det var en Underberg-bil, som normalt kan erhverves, hvis man samler 624 Underberg-kapsler. Bilen indbragte 3.200 kroner, langt mere end de normalt kan findes til på internettet, men vinderen af auktionen, Torben Andersen fra Karrebæksminde, var rigtig godt tilfreds.

Det var formanden for Svovlstikkerne Christian Dreist også, da han kiggede forbi Kanalkroen og fik overrakt de mange penge af de glade arrangører. Pengene går ubeskåret til årets julepakker til værdigt trængende i Næstved Kommune.

JULEPAKKER TIL 500
-Vi har i år lånt lokalerne, hvor Føtex havde til huse på Vordingborgvej, og her skal de mange frivillige pakke de 500 gavepakker, som vi i år uddeler. Vi står for indkøb og pakning, mens Frelsens Hør, Røde Kors og de lokale kirker, står for uddelingen, oplyser Christian Dreist, inden han iler til det næste møde om planlægningen af selve pakkedagen.

Ulla Pedersen startede bankotraditionen på Kanalkroen, og idag indsamler hun de mange gevinster, så der er noget at spille om, når restauratør Malene Hansen og hendes mand Kenneth Oppermann inviterer til bankoaften.


20161109 07:23

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden