Please download Java(tm).

Billetsalget til årets ROCKSHOW er startet

TV/2 Charlies musikalske sommerkaravane gør holdt i Karrebæksminde Sct. Hans aften, hvor der sendes live fra plænen ved Kanalkroen.

Det sker fra kl. 20.50, hvor ROCKSHOW indtager scenen med gode kendte kunstnere på plakaten, og billetterne til de godt 600 siddepladser er netop sat til salg fra Enø Camping og Kanalkroen.

SIDDEPLADSER TIL SALG
-Ligesom sidste år er prisen 50 kr. pr. billet, og de sælges efterprincippet "Først til Mølle", fortæller arrangør Ulla Pedersen.

-Hele overskuddet ved billetsalget går ubeskåret til KIF's Fodboldvenner, der bruger pengene på arbejdet i ungdomsafdelingen.
Fodboldvennerne og de unge mennesker hjælper så med at opstille bænke og stole til arrangementet, ligesom de senere på dagen uddeler gratis lodsedler i lokalområdet.

Men det er ikke kun billetsalget, de unge fodboldtalenter kommer til at nyde godt af. Også overskuddet ved ølsalget til arrangemenet, går i Fodboldvennernes og dermed ungdomsafdelingens kasse.

LODSEDLER OG FINE PRÆMIER
I forbindelse med ROCKSHOW'et vil der blive uddelt gratis lodsedler. Og her er der mulighed for at vinde flotte præmier, bestående af en første, en anden og en tredjepræmie, men derudover vil der være 50 endetals-præmier, og alle numrene offentliggøres her på siden den 27. juni.

TV FIK AFSLAG FRA KARREBÆKSMINDE
Det var ellers lige før, Karrebæksminde ikke var kommet med på turneplanen. Det nye produktionsselskab, der skal lave ”ROCKSHOW”, havde nemlig fået fat i den forkerte person i en af fiskerlejets foreninger, der ikke var interesseret i arrangementet. Men da en tidligere producerassistent hørte dette, fik han straks givet Ulla Pedersens telefonnummer videre, og SÅ kom der gang i forhandlingerne.
Så nu har Ulla atter en gang skaffet de mange sponsorer til det store arrangement, der som sagt bliver sendt direkte i TV Sct. Hans aften fra Grundlovspladsen i Karrebæksminde. 

DRUKNEDE I REGN
Traditionen tro afsluttes aftenen med et stort festfyrværkeri, og nu håber Ulla og KIF's Fodboldvenner bare på et lidt bedre vejr end sidste år, hvor Fællessang på Charlig druknede i orkanlignende tilstande og måtte aflyses i sidste sekund.


20170524 10:54

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden