Please download Java(tm).

Blå Flag Dag på stranden 

Grundlovsdagen markeres i Karrebæksminde som en Blå Flag Dag.
Om formiddagen fra kl. 10.00 vil der være mulighed for enten at gå en tur med Hjerteforeningens Lokalkomité Næstved rundt på Vesterhave eller tage på Haletudsetur med Natur og Ungdom.

Begge arrangementer er færdige, så deltagerne også kan være med til at hejse det Blå Flag kl. 12.00 på stranden.
Det er Friluftsrådet der vil overrække det Blå Flag for 2013-sæsonen til Lars Hoppe Søe fra Teknisk Udvalg, som også vil holde en lille tale.

BLÅ FLAG CENTER
Derefter er der mange spændende aktiviteter i området.
Vinterbaderne i Karrebæksminde står for et ægte finsk saunatelt i stil med sidste år, som man er velkommen til at prøve., og HG Orientering arrangerer "Find Vej på Enø", ligesom der er sejlads under kyndig ledelse af Næstved Sejlklub.
Anne Katrine Blond fra Blå Flag Center Fjordhuset, laver snorkelleg, ligesom man kan benytte lejligheden til at se sommerens Blå Flag program, som løber fra uge 27-32.
Se programmet for Blå Flag Dag her.

41 LANDE MED I BLÅ FLAG
Blå Flag er en international miljø-mærkningsordning med fokus på vandkvalitet, miljø, sikkerhed, faciliteter, information og formidling. Det er de elementer, som også på Enø Strand hvert år bliver vurderet af både en dansk og en international jury ift. om standarden lever op til Blå Flag kriterierne. På verdensplan er 41 lande nu med i Blå Flag Programmet, som håndteres af en non-profit organisation, FEE (Foundation for Environmental Edication).

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden