Please download Java(tm).

Bliv førstehjælper i dit lokalområdeDer er efterhånden mange hjertestartere i Karrebæksminde. En af dem er Lokalrådets, og den hænger på fisker Svend Ditlevsens gule magasinbygning, lige ved broen.

Informationmøde på tirsdag den 16. oktober kl. 19-21 på Smålandshavet, hvor det også er muligt at melde sig til et kompetancegivende kursus.

Hvert år får omkring 4.000 mennesker hjertestop udenfor sygehus, men antallet af overlevende blandt disse er steget fra knap 150 i 2012 til over 500 i 2014, hvor den sidste statistik stammer fra.

En af årsagerne til dette er, at antallet af tilfælde, hvor der ydes hjertelivredning før ambulancens ankomst er steget fra 19 til 66% i samme periode.

Hvis en person får hjertestop, og der ikke gives livreddende førstehjælp inden ambulancen når frem, overlever én ud af 30. Ydes der livreddende førstehjælp af lægmænd overlever én ud af 8.
Nu inviterer Lokalråd Karrebæksminde sammen med projektet ”Danmark Redder Liv” til informationsmøde på
tirsdag den 16. oktober kl. 19-21 på Smålandshavet
om emnet og her kan man efterfølgende melde sig som førstehjælper, som deltagerne bliver uddannet til på et gratis kursus med særligt fokus på hjertestop.
Kurset afholdes naturligvis lokalt.

Læs mere på www.redderliv.dk  og find den nærmeste hjertestarter på www.hjertestarter.dk.Der er gang i hjertestarteren på et kursus, arrangeret af Lokalråd Karrebæksminde i 2012, lige efter opsætningen af Lokalrådets hjertestarter.


20181009 17:58

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden