Please download Java(tm).

Bliv meget klogere på retsmedicinerens arbejde

Vi sluger den ene krimi efter denne anden og får et lille indblik i, hvad det er retsmedicinerne går og laver. Men hvad med den virkelige verden. Den er måske mere skræmmende, end det vi ser på TV?
Nu er der mulighed for at blive klogere på retsmedicinerens arbejde, når foreningen Svovlstikkerne den 2. september, præsenterer professer ved Institut for Retsmedicin ved Syddansk Universitet, Jørgen Lange Thomsen.

11. SEPTEMBER OG MASSEGRAVE
Det sker kl. 20.00 på Smålandshavet, hvor Jørgen Lange med foredraget "En retsmediciners arbejde", sætter focus på bl.a. tortur, drab og Tsunamien i 2004.Professor Jørgen Lange Thomsen er en særdeles anerkendt og erfaren retsmediciner både i Danmark og i udlandet og har bl.a. deltaget ved åbning af massegrave rundt omkring i verden, ligesom han for eksempel var med ved det retsmedicinske arbejde i New York efter 11. september 2001 og i arbejdet med ofrene efter Tsunamien i Thailand i 2004.

DØDEN, PRAKTISK OG ÅNDELIGT
Jørgen Lange Thomsen har skrevet flere bøger om retsmedicin og om en retsmediciners tanker og følelser.Ligeledes har han bl.a. redigeret bogen "Om døden", der tager fat på alle aspekter om døden, praktiske såvel som åndelige. Her har han i øvrigt også skrevet syv af kapitlerne i bogen.

Jørgen Lange Thomsen er en særdeles erfaren, vidende og underholdende foredragsholder, der denne aften vil tage os med ind i det retsmedicinske univers.
Inden foredraget er det muligt at nyde et aftensmåltid i den tilstødende restaurant.
Pris for 2 retter mad og en genstand 185 kr
Dette bestilles direkte hos RestaurantenS bordbestilling 55434016.


20150805 10:24 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden