Please download Java(tm).

Borgermøde om Kirkebakken 8 holdes i Næstved

Mom ikke en del borgere undrer sig over, at borgermødet omkring Lokalplan 065 for Kirkebakken 8, i daglig tale kaldet Karrebæksminde Privatskole, skal holdes i Mødelokale 2 på Rådmandshaven i Næstved.

AF HENSYN TIL BORGERNE
Tidspunktet får nok også helt almindelige mennesker til at ryste lidt på hovedet. Det er nemlig sat til onsdag den 22. juni, men klokken 16.00, altså mens mange endnu er på arbejde eller på vej hjem.
Til dette siger centerchef for Plan og Erhverv i Næstved Kommune Marit Christiansen.
-Tidspunktet for borgermødet har Plan- og Ejendomsudvalget fastsat og det svarer til, hvad man i øvrigt gør. Tidspunktet har man valgt af hensyn til at borgerne også kan gå til aktiviteter om aftenen, eller nå hjem til familien.

TEKNISK UDVALG TOG IKKE HENSYN TIL FAMILIELIVET
-Stedet ligger der ikke nogen nærmere tanke bag. Vi holder jævnligt møder i lokalområderne når der er planer der, men det er lidt forskelligt.
-Friskolen (Karrebæksminde Privatskole -red.) har foreslået at holde det i deres lokaler, men det var desværre først efter at vi havde annonceret og udsendt indbydelser.

Marit Christiansen deltog iøvrigt i torsdags i et andet offentligt møde, hvor Teknisk Udalg inviterede borgerne til en snak om løst og fast, med et pænt fremmøde. Dette til trods for at kommunen her ikke havde taget hensyn til borgernes fritidsinteresser og familieliv, idet dette møde blev afholdt klokken 19.00 og et par timer frem.
Næstved Byråd vedtog iøvrigt Lokalplanforslaget på deres møde i maj måned, og nu skal lokalplanen til høring frem til 21. juli, altså 8 uger fra vedtagelsen. Herefter tager byrådet endelig stilling til forslaget.
Se forslag til Lokalplan 065 Kirkebakken 8, Karrebæk - her

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden