Please download Java(tm).

Borgermøde om lokalplaner og nyt supermarked

Næstved Kommunes ejendoms- og økonomiudvalg syntes det er helt fint, at placere et discountsupermarked i villakvarteret på Rønhave Parkvej, med udkørsel på Karrebækvej ved stakittet midt i billedet.

To velfungerende villaer på Rønhave Parkvej skal rives ned og grundene bruges til et 1.000 kvm. stort nyt supermarked. I forbindelse med supermarkedet opføres et tankanlæg, og ud- og indkørsel til begge dele, skal ske på Karrebækvej.
Det er Århusfirmaet Innovater, der har fremsendt principskitsen på vegne af en af deres mange kunder blandt supermarkedskæder.

Forslaget er indtil videre godkendt i ejendoms- og økonomiduvalget og skal på tirsdag op i Byrådssalen, hvor det efter al sandsynlighed også godkendes.

BORGERMØDE IDAG
Det er en af grundene til, at Lokalråd Karrebæksminde har indkaldt til borgermøde i aften kl. 19.00 på Smålandshavet, hvor medlemmer af lokalrådet vil høre borgernes mening om det planlagte projekt.

Borgermødet skal ikke betragtes som et protestmøde, men et møde hvis formål udelukkende er at få en sober debat om synspunkter for og imod opførelse af en dagligvarebutik på de pågældende grunde.

Det er lokalrådets håb, at få så mange tilkendegivelser som muligt, for og imod placeringen, om nødvendigheden af endnu en daglivarebutik for enden af Karrebækvej og hvad lokalbefolkningen ellers forventer af deres lokalområde.

Skitse af projektet, udarbejdet af Århusfirmaet Innovater.

18062014 11:21

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden