Please download Java(tm).

Carl Nielsen udsat for horn og orgel

For 150 år siden blev komponisten carl Nielsen født, og det vil blive markeret søndag den 7. juni kl. 16.00 i Karrebæk Kirke, hvor Dorthe Zielke og Søren Johansen vil spille værker af komponisten.

Men det bliver også Carl Nielsen i ord og billeder. For at fejre komponisten, har trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen musik af Carl Nielsen på repertoiret og projicerer ved koncerten i Karrebæk Kirke en fortælling om komponisten med billeder, tekst og film.
På repertoiret er bl.a. arrangementer af Carl Nielsens salmer og sange, værker for soloinstrumenter, orkesterværker og oratorier.

GRATIS ENTRE
Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Frankfurt samt Mahler Chamber Orchestra. Hun spiller ofte som solist ved festgudstjenester og andre kirkelige begivenheder.
Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fortsatte med solistklassen sammesteds. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i ind- og udland. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001.
Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.
der er gratis entré til arrangementet.


20150528 15:02

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden