Please download Java(tm).

DR-Pigekoret i Karrebæk Kirke

Igen i år er der mulighed for at høre DR Pigekoret, her fotografert af Nicolas Ilnov ved en tidligere lejlighed, når de på søndag den 26. april kl. 16.00 gæster Karrebæk Kirke.
Pigekoret hilser foråret velkomment med en håndfuld smukke og kraftfulde nordiske værker, bundet sammen med danske forårssange, vokal skønhed og råstyrke.

ET AF VERDENS BEDSTE PIGEKOR

Knap 50 piger i alderen 15-21 år, alle med stort musikalsk talent, flere hundrede års sangtradition samt en brændende dirigent, Phillip Faber, med store ambitioner, det er de væsentligste ingredienser i DR PigeKoret, der er et af verdens bedste pigekor og et af Danmarks stærkeste musikalske brands! Fra Grønland til Sydafrika fra Mols til Skagen, uanset hvor de optræder, formår koret at kombinere en enestående professionalisme med en umiddelbar sangglæde, der inviterer såvel danskere som andre nationaliteter ind i vores levende sangskat.
Phillip Faber (f. 1984) er uddannet komponist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og afsluttede 2014 sin master i kordirektion ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Trods sin unge alder har han dirigenterfaring fra talrige kor. Han har arbejdet med både børn, unge og voksne sangere, og har både erfaring med amatører og professionelle.
Det koster 150 kr. at komme til koncert og billetterne kan bestilles på telefon 26577388.


20150421 09:57

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden