Please download Java(tm).

De 3 Kongelige Sopraner er garanti for kvalitet


Karrebæk Kirke skyder et sandt festfyrværkeri af på søndag den 30. august kl. 16.00, når De tre Kongelige Sopraner gæster sognet.

De 3 Kongelige Sopraner er Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun - og de forstår at indtage en scene! Alle har de deres gang på Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i det berømmede Operakor plus kommer vidt omkring i rækken af solistiske opgaver.
Der er tale om tre charmerende, humoristiske og uhøjtidelige divaer. Deres helt igennem professionelle tilgang fornægter sig ikke - og deres glæde og nerve smitter af på alle, lige meget hvor de optræder. Man er med andre ord garanteret en uforglemmelig eftermiddag.

PUBLIKUMSSUCCES
De 3 Kongelige Sopraner debuterede sammen i sommeren 2003 i Tivoli og siden har de opbygget en imponerende koncertvirksomhed. De er performers med stort P og en sikker publikumssucces overalt i landet.
Det omfangsrige repertoire spænder fra Wagners prangende ”Valkyrieridt" til klassikeren over dem alle "O mio babbino caro", fra den evigt unge "Viljalied" til Carmens uimodståelige Habanera, fra de udødelige amerikanske evergreens til vor egen Normann Andersens "Musens Sang".
Altsammen tilsat den nødvendige dosis drama og med en sjældent set indlevelse og energi - for ikke at glemme det uundværlige glimt i øjet.
Billetter á 50 kr. sælges ved indgangen fra kl.15.00.


20150825 12:45

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden