Please download Java(tm).

De gamle drenge gjorde det igen

Med navne som Johnny Logan, Jørgen og Noller Olsen, Torben Lendager, Johnny Reimar og Fede Finn og Co., så kunne det næsten ikke gå galt ved det store Sankt Hans arrangement på Den grønne Plads foran Kanalkroen i Karrebæksminde.

De gamle drenge gav sig fuldt ud, til publikums store begejstring. Der var fyldt op til sidste plads og lidt mere foran scenen. På skråninger på den anden side af kanalen, nød publikum også Fællessang med Charlie i fulde drag.

Den rutinerede Johnny Reimar styrede slagets gang afslappet og med stor professionalisme. Og publikum skrålede med, det bedste de kunne. Fællessang med Charlie blev sendt direkte fra Karrebæksminde til hele landet.

Et par store byger havde raset hen over Karrebæksminde i timerne inden showet, men da projektørerne og TV-kameraerne blev tændt, klarede det op og det blev en rimelig pæn aften, set med en meteorlogs øjne.

Søren Dahl fra P4's Café hack holdt båltalen og Keld og Hilda Heick sang Midsommervisen, inden det hele sluttede med en lang bilkø mod Næstved.


23062013 23:58 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden