Please download Java(tm).

Den nye frisør elsker Karrebæksminde

Frisørassistent, teknikker, selvstændig, konsulent! Titlerne står i kø på Anette Vilsgaard Møllers visitkort, og nu kan hun tilføje den titel hun måske er mest glad for, nemlig frisør i Harirvision hos frisør Hanne Pind, der her har sat sig i frisørstolen.

Anette har haft egen salon i Næstved i 19 år, arbejdet i andre af byens saloner, undervist og arbejdet med shows for kendte hårprodukt-firmaer. Senest pendlede hun frem og tilbage til Roskilde, og det var dræbende.

-Jeg elsker Karrebæksminde. Her er så smukt, siger Anette, der er utrolig glad for at skulle til at betjene kunderne i Karrebæksminde.

SMALL-TALK MED KUNDERNE
Hanne Pind åbnede Hairvision for 8 år siden, og har i det seneste års tid kørt forretningen alene.

-Så jeg var utrolig glad, da en af de handelsrejsende fortalte, at han mente Anette gerne ville arbejde lidt tættere på Næstved end i  Roskilde, og så var det bare at tage kontakt til hende, fortæller Hanne Pind, der udover frisørsalonen også har en lille afdeling med modetøj og tilbehør.

-Anette kender hele lokalområdet, så der bliver ingen problemer med at kunne small-talke med kunderne, smiler Hanne, der måske også kan se frem til et par ekstra fridage i løbet af de kommende måneder.


20180615 11:28

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden