Den nye frisør elsker Karrebæksminde

Frisørassistent, teknikker, selvstændig, konsulent! Titlerne står i kø på Anette Vilsgaard Møllers visitkort, og nu kan hun tilføje den titel hun måske er mest glad for, nemlig frisør i Harirvision hos frisør Hanne Pind, der her har sat sig i frisørstolen.

Anette har haft egen salon i Næstved i 19 år, arbejdet i andre af byens saloner, undervist og arbejdet med shows for kendte hårprodukt-firmaer. Senest pendlede hun frem og tilbage til Roskilde, og det var dræbende.

-Jeg elsker Karrebæksminde. Her er så smukt, siger Anette, der er utrolig glad for at skulle til at betjene kunderne i Karrebæksminde.

SMALL-TALK MED KUNDERNE
Hanne Pind åbnede Hairvision for 8 år siden, og har i det seneste års tid kørt forretningen alene.

-Så jeg var utrolig glad, da en af de handelsrejsende fortalte, at han mente Anette gerne ville arbejde lidt tættere på Næstved end i  Roskilde, og så var det bare at tage kontakt til hende, fortæller Hanne Pind, der udover frisørsalonen også har en lille afdeling med modetøj og tilbehør.

-Anette kender hele lokalområdet, så der bliver ingen problemer med at kunne small-talke med kunderne, smiler Hanne, der måske også kan se frem til et par ekstra fridage i løbet af de kommende måneder.


20180615 11:28