Please download Java(tm).

Der blev 60.000 kroner til fodbold-ungdommen

Det var en stolt arrangør Ulla Pedersen, der kunne fortælle Jacob Larsen fra KIF' Fodboldafdeling, at hun netop havde indsat 60.000 kr. på ungdomsafdelingens konto, som tak for hjælpen ved årets Fællessang på Charlie. Her gik hele overskuddet fra ølsalget nemlig ubeskåret til fodboldungdommen i Karrebæk.

Men de unge mennesker havde også haft travlt med at stille stole og bænke op til arrangementet og uddele gratis lodsedler under showet, ligesom de naturligvis også hjalp med til at rydde op, efter en god Sct. Hans Aften.

-Vi er naturligvis klar igen, siger Jacob Larsen på ungdomsafdelingens vegne. Og det kan han roligt gøre, for Ulla Pedersen har netop skrevet kontrakt med Johnny Reimar om endnu en transmission, den femte, fra Karrebæksminde af det populære show.


20151007 17:54

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden