Please download Java(tm).

Der bliver ikke kedeligt i Karrebæksminde til sommer

-Koncerter med de kendte og populære Kandis og Sweethearts samt arrangementet "Fællessang med Charlie" er blot nogle af de musikalske oplevelser vi kan glæde os til løber af stablen i Karrebæksminde i sommerens løb.
Det fortæller Ulla Pedersen fra Kanalkroen, der sammen med sin mand Hans Richard Jørgensen står bag de store arrangementer.

Derudover er der naturligvis fiskernes traditionsrige kapsejlads den 14. juli og Jack-Pot Klubbens familiekapsejlads søndagen før.

LIV PÅ GRUNDLOVSPLADSEN
-Vi håber også, der kan blive givet tilladelse til et farverigt festfyrværkeri, sendt i luften fra en flåde midt i kanalen, siger Ulla, der også sidste år sammen med Hans og deres mange hjælpere, var meget aktiv på bl.a. Grundlovspladsen og ved feriebyen på Lungshave.

DET ER SÅ HEMMELIGT
Og så må vi ikke glemme, at der også i år afholdes Havnefestival i Karrebæksminde. Det sker i ugen fra den 23.- 30. juni - og så siger vi ikke mere, for det er næsten, ligesom sidste år, en hemmelighed.
Malermester og en af initiativtagerne Jørn Johansen fra den nye "Støtteforening Karrebæksminde Havnefestival" lover dog at løfte sløret om et par uger når det hele er på plads.

 


09042013 20:38

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden