Please download Java(tm).

Der var masser af plads på vand og land

Fiskernes traditionsrige kapsejlads i Karrebæksminde, havde også i år trukken en del mennesker til det lille fiskerleje, men slet ikke så mange som arrangørerne havde håbet på. Det kneb også med tilmeldingen til selve sejladsen, der er en præcisionssejlads, hvor bådene skal sejle to runder på tid.

MUSIK OG VAND
Det blæste og var overskyet, en væsentlig grund til den manglende tilstrømning, men dem der var mødt op, fik en hyggelig eftermiddag ud af det. Der var sørget for musik ved Kanalkroen og foran Fiskehuset og fra bådene blev der kastet vandballoner og brugt spuleslanger mod de interesserede tilskuere langs kanalen.

ER DET SNART SLUT?
Desværre havde en del af kaptajnerne fået den skøre ide, at vende, inden de kom ind forbi tilskuerne. Noget arrangørerne nok skal kigge på til næste år, ligesom det måske også vil være en idet at finde en måde, hvorpå der kan komme flere deltagende både med i den over 100 år gamle tradition. For rigtige fiskere er der snart ikke flere af i Karrebæksminde. Og så bliver det desværre svært at kalde sejladsens for Fiskernes Kapsejlads.


 

 

 

15072013 07:42

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden