Det blev en god lørdag i Karrebæksminde

Det var på intet tidspunkt nødvendigt at kæmpe sig gennem store menneskemængder ved lørdagens arrangementer i Karrebæksminde.

Det store loppemarked havde traditionen tro trukket mange stadeholdere til stejlepladsen, men det kneb lidt mere for det meget opreklamerede Kulinariske Karrebæksminde, hvor kun 6-7 boder faldbød deres produkter, lige fra kaffe, bolcher, mandler, kød og pølser, til vin, øl og grøntsager.

Forskellige erhvervsfolk havde sørget for underholdning i løbet af dagen, som f.eks. Johns Guld ved Enø Bageri og Johnny Madsen Jam på Smålandshavet, og så naturligvis koncerterne i løbet af aftenen på den grønne plæne ved Kanalkroen.

Mange besøgende lagde også vejen forbi Karrebæksminde Fiskeri- og bymuseum, hvor Bodil Rasmussen og Lene Martens frem til næste lørdag, udstiller brugskunst og malerier. De to kunstnere fik besøg af Helle Jessen, der gæster museet fra den 8.-15. juli.

Og så kunne gæsterne til dette års havnefestival glæde sig over, at arrangørerne i år, i stil med Karrebæk Halforenings havnefester tilbage i 70-80erne, igen havde aktiviteter på havnemolen.

Nu mangler der bare et stort dansetelt, hvor både musikere og publikum kan være i tørvejr, for der er ikke meget ved at stå i silende regn og se på de optrædende kunstnere.
Måske det gamle cirkustelt fra "Smakken" kunne komme frem i dagens lys, og blive anvendt til formålet?


20170702 07:32