Please download Java(tm).

Det er hylende sjovt


Louise Askjær fra Spar Nord i Næstved havde lagt vejen forbi Karrebækhallen, for at prøve Jumping Fitness, og hun fik sig en lille snak med formanden for gymnastikafdelingen Heidi Mørkeberg og træneren Tenna Petersen på trampolinen.

Jumping Fitness i Karrebæk Idrætsforening ser ud til at blive noget
af et tilløbsstykke, hvor deltagerne også kommer langvejs fra.

-Hvad det er for noget? Det er motion, hvor vi hopper og har det hylende sjovt, siger instruktør Tenna Petersen på Jumping Fitness, som Karrebæk Idrætsforenings Gymnastikafdeling netop har taget på programmet.
-Vi fik vores tre første hold fuldt besat på ganske få timer, fortæller formaden Heidi Thybo Mørkeberg, der samtidig oplyser, at man skal helt hen i slutningen af februar og begyndelsen af marts, for at finde ledige pladser på de 20 trampoliner klubben netop har anskaffet sig.
-Deltagerne komme både fra Herlufmagle, Glumsø og Haslev og så naturligvis her fra lokalområdet, så vi er godt nok noget overvældet over den store interesse, smiler den glade formand.

400 MUSKLER KOMMER I GANG

Jumping Fitness er opstået ud fra idéen om at udvikle et træningsprogram, der styrker kroppen, mens man har det sjovt, og det hele foregår på nogle specielt udviklede trampoliner, som i realiteten godt kunne bruges hjemme i stuen eller garagen.
Træningen består af en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobic trin, dynamiske spurter og ”power sports” elementer, hvorved over 400 muskler bliver aktiveret i kroppen.

KAN GODT MÆRKE DET
Louise Askjær fra Spar Nord i Næstved havde lagt vejen forbi Karrebækhallen, for at prøve Jumping Fitness, og hun fik sig en lille snak med formanden for gymnastikafdelingen Heidi Mørkeberg og træneren Tenna Petersen, inden hun kastede sig ud i en lille prøvelektion.
-Selv om jeg ikke var med ret længe, kan jeg godt mærke, at der er nogle muskler som er blevet rørt, fortalte hun umiddelbart efter.
-Så jeg må nok hellere blive skrevet op til et hold, konkluderede hun efterfølgende.
Træningen finder sted på mandage mellem 17.20 og 18.20 i Karrebækhallen og koster 30 kr. pr. gang, som betales på stedet.

KIF’s gymnastikafdeling har satset 45.000 kr. på de 20 trampoliner og instruktøruddannelser, og heraf har Næstved Kommune bidraget med 5.000 kr. og Spar Nord Fonden har givet et tilskud på 10.000 kr.


20170117 12:29

 
 
 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden