Please download Java(tm).

Det store smil var fremme under ministerbesøg

Kulturminister Mette Bock aflagde mandag eftermiddag besøg i Karrebæk, hvor hun og hendes følge besøgte Næstved Rollespilsforening, KFUM spejderne fra Herlufmagle og 4H Næstved/Karrebæk.
De tre foreninger har nemlig alle fået penge fra Dansk Ungdoms Fællesråd og nu ville ministeren gerne se og høre, hvordan kulturen havde det ude i samfundet.

SPØRGELYSTEN MINISTER
Med på turen til Sydsjælland, havde Mette Bock naturligvis medarbejdere fra sit eget departement men også repræsentanter fra Slots- og Kulturstyrelsen.

De tre foreninger fortalte om deres aktiviteter og ministeren var meget spørgelysten.
Tina Pedersen, der sammen med sin mand driver gården "Stald Vestergaard", hvor arrangementet fandt sted, fortalte om den store fremgang, der har været for 4H i lokalområdet, og om de mange andre aktiviteter det har ført med sig.
Der blev også tid til en rundtur på gården og ude blandt hestene i folden.

FRISKE GRØNTSAGER
Selv om det sommeren igennem har været utroligt tørt, lykkedes det alligevel at få samlet friske grøntsager sammen til en lille pose til ministeren, og der blev også tid til at hygge sig lidt med kaninen Josefine. Den ejes og passes af Mathilde, der også havde lavet et flot lille 4H emblem til ministeren, der straks satte det på sin frakke.

Inden turen gik videre til vikingerne på Trelleborg, blev der der budt på en kop kaffe i det grønne, og så blev der taget hul på en stor kagemand og en chokoladekage, som et par fra ministerens følge gerne ville have haft med på resten af turen.

LIDT STOLTE
Men der skulle også være noget til de mange unge mennesker og voksne fra de tre deltagende foreninger.
De var lidt stolte over at have fået kulturminister Mette Bock på besøg for at se og høre om, hvad de går og laver.
Men de var også stolte over at de var med til at give Mette Bock og hendes følge en god oplevelse på en grå eftermiddag i Karrebæk.


20180813 17:40

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden