Please download Java(tm).

Det trak lidt ud...

Vinterbaderne i Karrebæksminde har haft en rigtig god sæson, der officielt sluttede den 31. marts. Men på grund af "det gode vejr" blev den forlænget med 14 dage, og medlemmerne kunne derfor i weekenden tage deres nye sauna og omklædningsrum i brug ved broen.
-Vi er utrolig stolte af vores nye faciliteter, siger formanden for Karrebæksminde Vinterbadere Jens Fladberg, der ikke lægger skjul på, at tømrermester Steen Hemmingsen og hans dygtige svende, virkelig har lagt sjæl og håndværksmæssig kunnen i byggeriet.

-Prøv og se på detaljerne, det er bare lavet helt færdigt, siger den glade formand, der dog må se sit nye "klubhus" blive fjernet fra fundamentet i denne uge. Aftalen med Næstved Havn og Næstved Sejlklub lyder nemlig på, at huset kun må stå på pladsen fra 1. oktober til 31. maj, altså i vinterbadesæsonen.

GLADE FOR SØFRONTEN
Hele projektet har kosten 400.000 kr., penge som foreningen fik stablet på benene i løbet af tre måneders effektiv fondsøgning og stor lokal opbakning.

Vinterbaderne har igennem hele sæson badet fra Søfronten, hvor beboerne dog nu glæder sig til, at omklædningsrum og sauna kommer væk fra molen. 

DET ER FOR VARMT
-Søfronten var en nødløsning, som vi har været rigtig glade for, blev stillet til klubbens rådighed af beboerne, siger Jens Fladberg, der ligesom klubbens andre medlemmer glæder
sig til at vandet igen bliver hårdt.

-Nu er det også ved at blive for varmt, og vi får ikke længere det kick, når vi går i vandet, sagde en af klubbens medlemmer inden sæsonafslutningen.


14.04.2013 10:14

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden