Please download Java(tm).

Dimser og dippedutter - lige det du mangler


Henrik Vestberg har deltaget i en del stumpemarkeder rundt omkring, men nu satser han på at skabe liv i Karrebæksminde to søndage i maj og august. Sin Pontiac Boneville 66, som han står foran, er dog ikke med på markedet. Den er solgt.

Står du lige og mangler et gearskift til din gamle BFC-Stafette knallert, eller et vippetøj til din Pontiac, så vil det måske være en ide at kigge forbi Grundlovspladsen i Karrebæksminde enten den 18. maj eller 10. august, hvor Henrik Vestberg har inviteret til Mekanisk Stumpe Marked.

-Der er plads til 30 stande på pladsen, hvorfra der sælges lige hvad man har lyst til indenfor stumper til biler, både, knallerter, motorcykler, og traktorer, fortæller Henrik Vestberg, der er indehaver af www.mekanisk-stumpe-marked.dk.

KØB OG SALG
-Jeg har selv været på en del stumpemarkeder både som sælger og køber.
-Men mente det kunne være hyggeligt og sjovt, at prøve det her i Karrebæksminde i gode hyggelige omgivelser, siger Henrik.

Og der er ingen tvivl om, at der nok skal blive liv på Grundlovspladsen, når Henrik og de mange stumpe-sælgere rykker ind.
Om man kan gøre en god handel?
-Naturligvis, men det er vel mest op til handelstalenerne. Nogle gange er det sælgeren, andre gange er det køberen, der kan juble.
Hovedsagen er, at det bliver et par hyggelige søndage for alle, der lægger vejen forbi.


24042014 09:02

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden