Please download Java(tm).

Dorthe Kollo fejrer jul og nytår i sit nye hus på Enø 

Sangerinden Dorthe Kollo, der i en hel del år har ferieret på Enø ved Karrebæksminde, er ved at lægge sidste hånd på et herligt sommerhus, lige ud til Smålandshavet. Hunden er hendes herlige gadekryds Bruno fra Mallorca.

-Her skal jeg tilbringe megen tid, ikke mindst om sommeren, når det er for varmt i huset på Mallorca, siger sangerinden.
Med sig til Danmark havde hun i denne omgang sit herlige "gadekryds", hunden Bruno, som blev afleveret foran døren hos nogle hendes venner på Mallorca.

BRUNO VAR "SMIDT VÆK"
-Jeg havde fødselsdag et par dage efter, og så var jeg pludselig blevet mor til en herlig hvalp på omkring6-8 uger, og det har jeg ikke fortrudt. Den er et rigtigt lille kraftværk, og har det herligt her på stranden i Karrebæksminde, hvor den rigtig kan få rørt de små ben.
-Nu håber jeg håndværkerne snart bliver færdige, for vi skal fejre jul og nytår i "Perlen", som huset kommer til at hedde!
Dorthe Kollo bor til daglig i Bremen.


22112013 15:48

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden