Please download Java(tm).

Dyrt at reparere P-pladser hele tiden

Næstved Havn havde et punkt på dagsordenen ved deres sidste bestyrelsesmøde, der omhandlede de hvide striber ved de 14-16 parkeringsbåse, som Søfronten Lystbådehavn er indehavere af på molen.
-Søfronten Lystbådehavn har bedt Næstved Havn om at samarbejde med henblik på at skåne vort P-område på en sådan måde, at der ikke bliver behov for gentagne reparationer og afstribning, når det sagtens kan undgås, forklarer Per Kampmann fra Søfronten Lystbådehavn.

TUNG TRAFIK
-Problemet består udelukkende af den intense og tunge lastbil-trafik i forbindelse med lastning/losning af skibe, og problemet kan let løses ved opstilling af kegler ved p-båsene i forbindelse med skibenes anløb, påpeger Per Kampmann.

Næstved Havns bestyrelse har på baggrund af henvendelsen fra lystbådehavnen, besluttet at opfordre erhverv og borgere til at undgå at køre på de hvide striber, der markerer P-båsene ved Søfronten.
Næstved Havn vil endvidere så vidt muligt opsætte afspærring ved last- og losse operationer.
-Vi har skrevet til Næstved Kommune og diverse vognmænd vedr. skolebussens kørsel på de hvide striber,  og ved losseoperationer sætter vi Danpæle op og tager en ekstra snak med vognmanden, oplyser formand for havneudvalget Per Sørensen.

MISFORSTÅELSE
-Referatet fra havneudvalgsmødet viser, at Havnebestyrelsen har misforstået problematikken og fejlagtigt besluttet "at opfordre erhverv og borgere til at undgå at køre på de hvide striber", selv om vi i henvendelsen til Næstved Havn klart har skrevet, at det udelukkende var den intense lastvognstrafik, der var årsagen påpeger Per Kampmann.

EKSPERTER I STRIBER

Der er dog intet, der tyder på yderligere skiltning, fra havnens side omkring færdsel på de hvide striber, så mon ikke problemet bliver løst stille og roligt.
Skulle der igen blive brug for at få nye striber, kan vi anbefale et af verdens bedste firmaer på området. Det er dansk og ligger på Langeland og de har siden 1963 lavet striber på tusindvis af veje overalt i Europa, striber der kan tåle, at der kører biler på dem.


20170109 11:33

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden