Please download Java(tm).

Ejendomsmægleren har skiftet branche

Efter 25 år med salg af huse, besluttede Rikke Lunau at sadle om, og åbnede sin egen klinik med zoneterapi og akupunktur i hjemmet på Karrebækvej ved Dyves Bro.

-Det var min mors død for tre år siden, der rigtig satte gang i mine planer om at starte op som zoneterapeut. Hun havde de sidste år af sit liv været igennem et smertehelvede, ikke mindst på grund af al den medicin, hun hele tiden blev fyldt med, for at tage hendes smerter, fortæller den nystartede zoneterapeut Rikke Lunau fra Dyves Bro mellem Karrebæksminde og Næstved.
-Men medicinen gjorde smerterne stærkere, og vi stod magtesløse og kunne ikke hjælpe hende.
-Jeg var begyndt at interessere mig for zoneterapi, og læste alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af om emnet, inden jeg besluttede at starte på uddannelsen til zoneterapeut og akupunktør, for på den måde at kunne hjælpe andre af med deres skavanker.

TILLIDSFORHOLD

Efter 25 år som ejendomsmægler i Næstved og Karrebæksminde mente Rikke Lunau, at det var nu, hvis der skulle sadles om. Hun er egentlig uddannet tjener på Menstrup Kro, men fandt hurtigt ud af, at det var ikke den vej hun skulle videre i livet. Derfor tog hun mægleruddannelsen. Jobbet som mægler har hele tiden givet hende kontakt med en masse mennesker og opbyggede et tillidsforhold til dem.
-Det er noget af det samme med klinikken her på Karrebækvej 511, påpeger Rikke Lunau, der har indrettet sig med den største laser på området, en GigaLaser.

LASER TIL MANGE SKAVANKER

-Den er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere, beregnet til behandling af større områder af kroppen, som f.eks. ryg, nakke, hofte eller ben, men den er også velegnet til at tage migræne og andre smertesymptomer.
Gener ved eksem er laseren også utrolig ferm til at fjerne, ligesom andre skavanker kun skal have et par behandlinger, for at komme til livs.

-Jeg brugte selv laseren forleden, da jeg havde en kraftig hovedpine, som ikke ville forsvinde, og det løsnede utrolig hurtigt for smerterne.
Men ud over laserterapi giver Rikke også almindelig zoneterapi, akupunktur, massage, tanketerapi og Reiki healing, og så har hun pendlervenlige åbningstider, så det næsten altid vil være muligt at få en tid, der passer ind i kundernes måske travle kalendere.

Rikke Lunau har en verdens mest avancerede terapeutiske lasere, beregnet til behandling af større områder af kroppen, som f.eks. ryg, nakke, hofte eller ben.


20170216 15:48

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden