Please download Java(tm).

En god tradition på Ditlevsens Fiskehus

En god gammel Karrebæksminde-tradition løber af stabelen, når Kafé-Ensemblet torsdag den 22. juni igen spiller op på terrassen i Ditlevsens Fiskehus.

Den lette wienermusik med bl.a. dejlige valsepotpourrier er Kafé-Ensemblets varemærke, men der er også mange andre musikalske underholdnings-lækkerier på menuen.

De kulinariske lækkerier står Fiskehuset naturligvis for med - i dagens anledning en Kafé-Ensemble-menu: Stjerneskud a la Ditlevsen med én fadøl, et glas vin eller en halv liter sodavand.

SÅ GYNGER VI I TAKT TIL FÆLLESSANGEN
Ind imellem får spisegæsterne lejlighed til at lægge kniv og gaffel og vugge og synge med på “Karrebæksminde-valsen” og andre dejlige sange fra et omdelt sanghefte.

Musikken spiller fra kl 12.30 og et par timer frem, men spisegæsterne gør nok klogt i at indfinde sig tidligere på terrassen for at sikre sig favoritpladsen.
I tilfælde af regn aflyses arrangementet.


20170607 11:02

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden