Please download Java(tm).

Er "Familiespejder" mon noget for jer?

KFUM-spejderne i Karrebæk har kastet sig ud et nyt projekt, som de præsenterer på søndag mellem 10 og 13 ved Spejderhytten i Karrebæk.

FAMILIESPEJDER
-Spejderne i Karrebæk vil gerne styrke foreningstilbuddene til unge familier og deres børn i lokalområdet. Det gør vi ved at åbne op for nye spejderaktiviteter for børn mellem 3 og 6 år og deres forældre i noget vi kalder "Familiespejder", fortæller gruppeleder Brian Larsen om det nye foreningstilbud.

-Vi bruger bålet som ramme for vores fællesskab og laver lidt lækkert på bålet i form af pandekager, brød, suppe, fisk og kødretter. Familiespejder handler om naturen, spændende friluftsliv og sjove lege, påpeger Brian Larsen og opfordrer deltager til at klæde sig på efter vejret, idet aktiviteterne foregår udendørs.

KOM OG PRØV FAMILIESPEJDER
-Der vil være et program for hvert møde, som bliver en gang om måneden, og det første er altså på søndag den 24. januar fra kl. 10-13, hvor vi naturligvis håber at se mange børnefamilier i Spejderhytten på Karrebækvej 861, lige ved Præstegården.

Foruden den nye Familiespejder-aktivitet, er der spejderaktiviteter hver mandag for børn fra 1. klasse og opefter. Møderne afvikles fra 18:30 til 20:00 og der kan hentes yderligere informationer på hjemmesiderne http://karrebaek.gruppesite.dk og www.facebook.com/SpejderKarrebaek


20160121 09:01

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden