Please download Java(tm).

Fællessang med nostalgi på Grundlovspladsen

Johnny Reimar gæster igen Karrebæksminde med et brag af et show på Grundlovspladsen Sct. Hans aften, og der bliver rift om siddepladserne, som sælges fra lørdag kl. 10 på Kanalkroen.

-Ulla og Hans er nogle fortræffelige ambassadører for Karrebæksminde, og det er helt deres fortjeneste, at vi kommer til Karrebæksminde år efter år.

Så klart kan det siges, og der er vægt bag, når det kommer fra Johnny Reimars mund. I omkring 10 år har han lavet programmer med fællessang på TV, først på DR og de sidste 5 år på Charlie.

-Jeg mødte Ulla og Hans til et Sct. Hans arrangement i Munkebo, hvor de spurgte, om jeg ikke ville komme til Karrebæksminde med Fællessang på Charlie. Vi er jo hele tiden på jagt efter nye byer til vores show, så det blev besluttet, at Karrebæksminde skulle have besøg næste år, fortæller Johnny Reimar.

KAN IKKE BLIVE BEDRE
-Og det er jo et fantastisk sted og en fantastisk fest. Omgivelserne er så smukke. Publikum og lokalbefolkningen er så venlige og de erhvervsdrivende bakker op om showet på en utrolig dejlig måde, så det kan simpelthen ikke blive bedre. Det kunne godt blive en tradition, smiler den populære kunstner.

Johnny Reimar startede i sin tid med The Cliffters. Hvem husker ikke melodien ”Django”? Herefter tog han tyrolerhatten på og sang om en fregnet pige fra Stevns, så kom de herlige Smølfer ind i hans liv, partymusik og i dag er det altså Fællessang på Charlie.

NOSTALGI FOR ALLE PENGENE
Med i Karrebæksminde har han taget Fede Finn og hans drenge, Kirsten og Søren, Dorthe Kollo, der i øvrigt har sommerhus i Karrebæksminde og så holder Finn Nørbygaard båltalen. Sidste år kom Johnny Logan på visit i Karrebæksminde og i år har Johnny Reimar hentet 70’er ikonet ”Mongo Jerry” ind fra England.
Eller vi skulle måske sige forsangeren Ray Dorset, der i en alder af 68 år stadig kan trykke den af på scenen.
Gruppen blev kendt i starten af 70’erne med numre som ”In the summertime”, ”Baby Jump” og Lady Rose, så der skal nok blive nostalgi for alle pengene, når Fællessang på Charlie gæster Karrebæksminde til Sct. Hans aften.


 

19062014 07:45 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden