Please download Java(tm).

Fællessang på Charlie afløses af Sommerrock 2017

-Der bliver ikke noget Fællessang på Charlie fra Karrebæksminde Sct. Hans aften i år, men derimod et nyt program, "Sommerrock 2017", der også sendes direkte til hele landet, fortæller Ulla Pedersen, der netop har underskrevet kontrakten med produktionsselskabet.

DRUKNEDE I REGN
Det var Ulla Pedersen og hendes mand Hans Jørgensen, der i 2012 fik overtalt Johnny Reimar til at afvikle det populære program fra Karrebæksminde og det blev til fem udsendelser fra det lille fiskerleje, eller næsten fem.For sidste år blev himlen sort, få minutter før programmet skulle gå i luften, og himlens sluser åbnede sig, med kaos, ødelæggelser og aflysning til følge.

-Men nu er det et helt nyt program, med "lidt yngre" kunstnere, der kommer på banen, oplyser Ulla Pedersen, der endnu ikke har fået sat navne på dem, der kommer med i det direkte show fra Karrebæksminde.

TROFASTE SPONSORER
Men det er naturligvis ikke gratis at få sådan et show til Karrebæksminde. Ulla Pedersen, der underskrev kontrakten med produktionsselskabet i onsdags, er allerede gået igang med at skaffe det godt 200.000 kr. det kræver.

-Det er lykkedes de sidste 5 år, så jeg tror også nok det skal gå i år. Der er stor opbakning fra en masse sponsorer, som trofast år efter år har givet små og store beløb, som vi er utrolig taknemmelige for, påpeger Ulla Pedersen.

TAK FOR HJÆLPEN
Det er heller ingen hemmelighed, at der bliver solgt en masse drikkevarer til den slags arrangementer, og overskuddet fra dette går ubeskåret til ungdomsafdelingen i KIF-Fodbold.
Til gengæld hjælper de unge mennesker med til at stille stole og bænke op til arrangementet, gå til hånde under showet og dele brochurer og lodsedler ud. Men så klinger der også ti-tusindvis af kroner ind på foreningens konto, som senere bliver brugt til bl.a. træningslejre for de aktive ungdomsspillere.


20170303 7:32

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden