Please download Java(tm).

Fællessang på Charlie kommer igen til Sct. Hans

Det er igen i år lykkedes Ulla Pedersen og Hans Richard Jørgensen fra Enø, at få en aftale i hus med deres gode ven Johnny Reimar, om at lave "Fællessang på Charlie" direkte fra Karrebæksminde den 23. juni, Sct. Hans aften.

-Vi er naturligvis glade over, at vi igen i år kan få det populære show til Karrebæksminde, siger Ulla Pedersen, der også satser på, at det lokale erhvervsliv, vil bakke op om arrangementet.

KUNNE LET BLIVE EN TRADITION
-Og det er jo et fantastisk sted og en fantastisk fest. Omgivelserne er så smukke. Publikum og lokalbefolkningen er så venlige og de erhvervsdrivende bakker op om showet på en utrolig dejlig måde, så det kan simpelthen ikke blive bedre. Det kunne godt blive en tradition, smiler Johnny Reimar.

Og en tradition er det allerede blevet, hvis man skal tro pensioneret restauratør Kaj Salling.

-Her i Karrebæksminde er det en tradition, når det en gang har været en succes, sagde han i forbindelse med optagelserne til TV-udsendelserne med Brødrene Price, der kiggede forbi Karrebæksminde i november sidste år. Udsendelsen er programsat til marts måned.


20150211 17:40


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden