Please download Java(tm).

Fællessang på Charlie sendt til tælling af regnen

-Vi forsøger igen til næste år. For det kan da ikke gå så galt to år i træk, siger en optimistisk Ulla Pedersen efter aftenens aflysning af Fællessang på Charlie i Karrebæksminde.

Der var ellers lagt op til en rigtig hyggelig aften med god musik, båltale, Sct. Hansbål og fyrværkeri, men få minutter før det store show skulle løbe af stablen, åbnede himlens sluser sig, og vandet væltede ned.

ALT OPTAGET
I starten forsøgte tilskuerne at holde stand, men det stod meget hurtigt helt klart, at der var tale om så store mængder regn, at der ikke ville blive noget show den aften.
Folk flygtede fra stedet, forsøgte at stå i læ under alléens store træer, men deres blade, måtte også hurtigt give efter regnen, der fik mange kloakker til at melde "alt optaget".

GENBRUG FRA SIDSTE ÅR
TV2 Charlie sendte dog alligevel "Fællessang på Charlie i Karrebæksminde", og hvis ikke rulleteksterne havde bekendtgjort, at den direkte udsendelse var aflyst, så var der sikkert ikke mange rundt omkring i landet, der havde opdaget, at det var en optagelse fra sidste år.

Men synd for arrangørerne, der har lagt et stort stykke arbejde i dette arrangement, og synd for de mange, der havde fundet vej til Grundlovspladsen i Karrebæksminde, for at få en rigtig hyggelig aften. Nu fik de derimod en oplevelse, som de sikkert aldrig vil glemme.


20160624 07:48

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden