Please download Java(tm).

Få en snak med lokalrådet og
gå en tur med Rasmus Nielsen

Karrebæksminde Lokalråd inviterer på byvandring med tidligere arkivar Rasmus Nielsen og der vil ligeledes blive mulighed for at få en snak med lokalrådets medlemmer foran Spar.

Grundlovsdag i Karrebæksminde er traditionen tro fyldt med en masse aktiviteter for børn og voksne lige fra morgenstunden og Lokalrådet i Karrebæksminde er også på banen.
Fra klokken 12-16.30 vil de være at finde med en lille stand foran SPAR, hvor der er mulighed for at få en snak om livet og mulighederne i og for Karrebæksminde og omegn. Lokalrådet dækker nemlig hele det gamle Karrebæk Sogn.

BYVANDRING MED RASMUS NIELSEN
Men det bliver ikke kun ved snakken. Lokalrådet har engageret den tidligere arkivar på Næstved Lokalhistoriske Arkiv, Rasmus Nielsen, til at tage interesserede med på en vandring i Karrebæksminde.
Den første tur har start kl. 13.00 og den næste kl. 15.00. Varigheden bliver ca. en time og pris pr. deltager er 50,- kr., som betales ved start. Med i prisen er en kildevand fra SPAR.

KUNKURRENCE OM LOKALRÅDET
Der bliver også mulighed for at komme fra Karrebæksminde med en flot købmandskurv, idet Lokalrådet har lavet en lille tipskupon med 13 spørgsmål om rådet og dets aktiviteter. Den heldige vinder findes kl. 16.30.
-Med dette arrangement vil vi gerne gøre lidt opmærksom på Lokalrådet, få en snak med borgerne og forhåbentlig få nogle gode ideer til vort fremtidige arbejde til gavn for hele sognet, siger næstformand Gunhild Krogager Carlsson, der naturligvis håber på godt vejr, så hele grundlovsdagen kan blive en fornøjelse for alle borgerne og gæster i Karrebæksminde.

Læs mere om Lokalråd Karrebæksminde her.


28052014 11:56


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden